Παρών ο Μ. Κατρίνης στην κοπή πίτας του ΚΙΝΑΛ Μεγάρων – «Οι πόρτες θ’ ανοίξουν διάπλατα στον απλό κόσμο»

Στα Μέγαρα βρέθηκε την Κυριακή 20 Φλεβάρη 2022 ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «Κινήματος Αλλαγής» Μιχάλης Κατρίνης, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο τύπου από το ΚΙΝΑΛ Μεγάρων – Νέας Περάμου.

Ο κ. Κατρίνης ήταν προσκεκλημένος του Γραμματέα και των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής στην πρώτη μετά από 2 χρόνια πολιτική εκδήλωση που έγινε από το «Κίνημα Αλλαγής» στα Μέγαρα.

Παρουσία φίλων, μελών αλλά και στελεχών του κόμματος από όλη την Δυτική Αττική, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. στην ομιλία του αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας που αποτελεί πλέον «μάστιγα» για την ελληνική κοινωνία, επισημαίνοντας ότι ενώ η ακρίβεια κυριαρχεί, η κυβέρνηση περιορίζεται στο ρόλο του παθητικού θεατή περιμένοντας την αγορά να αυτορυθμιστεί.

Ο Μιχάλης Κατρίνης στάθηκε ιδιαίτερα στο ιδιωτικό χρέος των 260 δις ευρώ, κάνοντας γνωστό ότι θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για την οικονομία την κοινωνική ειρήνη και συνοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «διαμορφώνεται ένα εκρηκτικό μείγμα με την κυβέρνηση να ακολουθεί την ίδια τακτική που ακολουθεί και με την ακρίβεια, δηλαδή το ρόλο του θεατή».

Στηριζόμενος σε όλα όσα ακούστηκαν κατά την διάρκεια της σύντομης τοποθέτησης του Συντονιστή Γραμματέα της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου Αντώνη Υψηλάντη που έκανε αναφορά σε όλα αυτά τα στελέχη που ευνοήθηκαν και έκαναν καριέρες από το ΠΑΣΟΚ και στις δύσκολες εποχές για κόμμα αυτομόλησαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ λοιδορώντας το «Κίνημα Αλλαγής» και σήμερα βλέποντας «φως» προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισχωρήσουν στα ψηφοδέλτια, ο Μιχάλης Κατρίνης ήταν ξεκάθαρος:

«Πρέπει να δούμε με διαφορετικό μάτι τα στελέχη που έκαναν καριέρες από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την δύσκολη ώρα έφυγαν «χτυπώντας» το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και με διαφορετικό μάτι τον απλό κόσμο στον οποίο πρέπει οι πόρτες να ανοίξουν διάπλατα», ανέφερε σχετικά, τονίζοντας ότι «μόνο έτσι η παράταξη θα γίνει ξανά μεγάλη, πρωταγωνιστική αλλά και ρυθμιστής των εξελίξεων».

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον κ. Κατρίνη, από στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής, της Νομαρχιακής Δυτικής Αττικής αλλά και από εκπροσώπους Επιμελητηρίων, με τον εκπρόσωπο του Β.Ε.Π. – Οικονομικό Επόπτη Γιώργο Παπαθανασίου με ιδιαίτερη συγκίνηση να αφιερώνει το κομμάτι του στον αείμνηστο πρόεδρο του Β.Ε.Π. και στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανδριανό Μιχάλαρο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Γραμματέας Αντώνης Υψηλάντης και τα μέλη της Σ.Ε. Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη, Γιώργος Δρίτσας, Ιερόθεος Ιωάννου, Στέφανος Φουρνάρης, Σωτήρης Μαυρονάσος, ευχαριστούν τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη και τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. Γιάννη Καλλιπόζη για την παραχώρηση του «Στρατουδάκειου».

Επίσης ευχαριστούν ιδιαίτερα τον εκδότη της εφημερίδας «Ενημέρωση» κ. Άγγελο Βασίλαινα για την δωρεάν παραχώρηση βιβλίων τα οποία δόθηκαν στον κ. Κατρίνη, αλλά και όλα τα τοπικά μέσα που ανελλιπώς φιλοξενούν τα δελτία Τύπου και καλύπτουν τις δράσεις αλλά και τις εκδηλώσεις της Τοπικής Οργάνωσης.

Ο Συντονιστής Γραμματέας – Τα μέλη

Παρόμοια άρθρα

Back to top button