ΤΩΡΑ: «Περιβαλλοντική «ευαισθησία» Δήμου Μεγαρέων 2022»

Δελτίο τύπου από την ομάδα επικοινωνίας της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Μέγαρα – Νέα Πέραμος» αναφέρει:

Θα περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες να δώσουν επιτέλους κάποια πειστική απάντηση για την περιβαλλοντική κατάντια στη θέση «Πλακούρα» της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Μεγαρέων.

Τα σκουπίδια, τα λάστιχα, οι φωτιές κλπ, η συλλογή, η μεταφορά και συνολικά ο τρόπος διαχείρισης έχουν σίγουρα εντολείς, φυσικούς αυτουργούς και ηθικούς αυτουργούς, που φυσικά έχουν ονοματεπώνυμα.

Το θέμα έχει ξανατεθεί από τον συνδυασμό μας και στο παρελθόν, όταν πάλι ο Δήμους δρούσε με ανάλογες ενέργειες. Και υποθέταμε ότι θα είχαν αλλάξει πρακτικές μετά από 7 χρόνια διοίκησης.
Ο κ. Σταμούλης ως αντιπολίτευση δεν άφηνε τίποτα να «πέσει κάτω»! Ως Δήμαρχος τείνει να αφήσει εποχή με την σιωπή του (συνήθως) και με το να προσπερνά τα θέματα που δεν τον «βολεύουν» με παραποίηση της αλήθειας.

Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει όλο αυτό και επειδή τόσα χρόνια οι υπεύθυνοι στο Δήμο, απλά, όπως εκ των γεγονότων συνάγεται, αλλάζουν απλά τις τοποθεσίες εναπόθεσης και οι πρακτικές μένουν ίδιες, δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλη οδός για εμάς.

Επίσημη καταγγελία από τον επικεφαλής μας κ. Μαργέτη για να μιλήσουν οι αρμόδιοι φορείς!

Ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button