«Μαζί με Όραμα»: Διαδικτυακή δράση – Εφηβικό άγχος στις σχολικές εξετάσεις

Δράση του δημοτικού συνδυασμού με θέμα: «Η διαχείριση του εφηβικού άγχους στις σχολικές εξετάσεις και ο γονικός ρόλος - Πανελλήνιες εν μέσω Covid-19»

Σε μια ακόμα διαδικτυακή δράση του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», με επίκαιρο θέμα, αναφέρεται δελτίο τύπου εκ του συνδυασμού. Αναλυτικά:

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» συνεχίζει τις διαδικτυακές δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.
Η πρώτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 30 Μαΐου 2021 από 18:00 έως 20:00.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας είναι η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε στον σύνδεσμο πατώντας ΕΔΩ.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Μουντούρης Παναγιώτης Επιστημονικός Υπεύθυνος στην εταιρία «ΑΛΘΑΙΑ» εταιρεία υποστήριξης, θεραπείας, αποκατάστασης, προαγωγής ψυχοκοινωνικής υγείας του προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ. Παράλληλα εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σχετικά με την ψυχοθεραπεία ενηλίκων, τη θεραπεία οικογένειας και ζεύγους, τη συμβουλευτική, την παρέμβαση σε δυσκολίες ψυχικής υγείας και την ψυχοεκπαίδευση. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση του στην ψυχοθεραπεία στην Ελληνική εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής θεραπείας και επίσης διαθέτει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία από την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης εκπαιδεύεται σε προγράμματα που αφορούν την κλινική παρέμβαση στην ψυχική υγεία, την ψυχανάλυση και την ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία ενώ την ίδια στιγμή συμμετέχει σε εβδομαδιαία εποπτεία.

Η Ήρα Λέλη, κοινωνική λειτουργός, απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει ολοκλήρωσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button