ΔΤ: Εκδηλώσεις που παραβρέθηκε ο Αθανάσιος Μπούρας

Δελτίο τύπου γνωστοποιεί ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, παρευρέθηκε σε σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ο κ. Μπούρας παρέστη στην εκδήλωση του Δήμου Ασπροπύργου και του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και 3ης Ηλικίας του δήμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα 3ης Ηλικίας, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε την εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Ελευσίνας στο ΠΑΚΠΠΑ για τους Ηπειρώτες Ευεργέτες με αφορμή της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο κ. Μπούρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ελευσίνας «The Green City: Ανακυκλώνω – Συμμετέχω – Κερδίζω». Αργότερα, ο Αντιπρόεδρος παρακολούθησε την εκδήλωση του Συλλόγου Επτανησίων Δήμου Φυλής για τον εορτασμό της ένωσης των Επτάνησων με την Ελλάδα.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο κ. Μπούρας εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Ελευσίνας, όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Παναγίας Βουρλιώτισσας, ενώ στη συνέχεια έγινε Περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας.

Ακολούθως, ο Αντιπρόεδρος συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Το απόγευμα, ο κ. Μπούρας είχε τη χαρά να παρακολουθήσει της παρουσίαση της νέας ομάδας και της φανέλας του Ανδρικού Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων στην αίθουσα «Στρατουδάκειο».

Παράλληλα και τις τρεις μέρες ο κ. Μπούρας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την περιπατητική παράσταση «Μυστήριο_13 Ε_ΦΥΓΑ Μικρασία» από το Σύλλογο Μικρασιατών Ελευσίνας στο Συνοικισμό Άνω Ελευσίνας, μία πρωτότυπη θεατρική παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας ζωντανεύουν μνήμες από την καθημερινότητα των Μικρασιατών πριν και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button