Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου και ώρα 12:00πμ, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μεγάρων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο στη λειτουργία του, όσο και στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέας Πουλάς, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Μιχάλης Κατρίνης οι τοπικοί υποψήφιοι βουλευτές κ.κ Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη και Αντώνης Υψηλάντης, ο Λευτέρης Νικολάου μέλος της ΝΕ και υπεύθυνος του τομέα Υγείας καθώς και ο αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Δρίτσας με μέλη της Σ.Ε. της Τ.Ο. Μεγάρων, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας, κ. Αναστάσιο Καλλιά και με την συντονίστρια κ. Ελλάς Καρανάσιου.

Στη συζήτηση – αλλά και ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου Υγείας – ενημερώθηκαν για όλες τις ελλείψεις που ακόμα υφίστανται, αλλά διαπίστωσαν παράλληλα ότι λειτουργεί άρτια ως εμβολιαστικό κέντρο, καθώς επίσης και ότι έχουν καλυφθεί σημαντικά κενά, μη παραλείποντας όμως να εστιάσουν στο γεγονός έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού και 3 γενικών ιατρών και στην ανάγκη απρόσκοπτης 24ωρης εφημερίας.

Σημείωσαν τέλος ότι το ΚΙΝΑΛ παρακολουθεί την πορεία στελέχωσης και λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, καθώς εξυπηρετεί ανάγκες ιατρικής φροντίδας 60.000 πολιτών ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ο ρόλος του είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή.

Ευχαρίστησαν τον κ. Καλλιά και την κ. Καρανάσιου για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση – ξενάγηση, καθώς και όλο το προσωπικό για το φιλότιμο που επιδεικνύει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, όπου χάρη σ’ αυτούς, όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε, το Κέντρο Υγείας Μεγάρων παρέχει ικανοποιητικές υπηρεσίες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button