Περιφερειακή Ενότητα Δ. Αττικής: «Ολιστικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια »

Κοσμόπουλος: «Με σημαντικά έργα, μεριμνούμε για την ασφάλεια των συμπολιτών μας και τη βελτίωση της εικόνας της περιοχής μας»

Δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπολου, αναφέρει ότι «τρία πολύ σημαντικά έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, με συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου, συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια της Δυτικής Αττικής».

Τα έργα άρσης επικινδυνοτήτων προϋπολογισμού 2.870.000 ευρώ, συντήρησης οδοποιίας προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ και συντήρησης οδοφωτισμού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ συντελούν σε μια ολιστική παρέμβαση στους δρόμους αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, που θα «τρέχει» το επόμενο 18μηνο. Η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών αφορά τμήματα αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα δρόμους όπως η Περιφερειακή Αιγάλεω, η λεωφόρος Φυλής, η λεωφόρος ΝΑΤΟ, η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ελευσίνα, ο δρόμος Χανίου, ο δρόμος από τα φανάρια Μεγάρων προς Πάχη, δρόμος Λάκκας – Περάματος Μεγάρων, κ.α.

Σχετικά ο κ. Κοσμόπουλος ανέφερε: «Η οδική ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε με τρία πολύ σημαντικά έργα στην Δυτική Αττική που συναποτελούν μια ολιστική παρέμβαση σε όλους τους δρόμους αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της περιοχής μας ασφαλές οδικό δίκτυο και βελτιωμένη εικόνα».

Τέλος, για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2132047117, γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button