«Όμορφες Πόλεις»: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Κοσμόπουλο Ελ.

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Όμορφες Πόλεις»:

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Κοσμόπουλο Ελευθέριο είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μακρυγιάννης Άγγελος και κ. Γκίνης Χρήστο την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στο γραφείο του.

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν για την πρόοδο των μελετών και των έργων για την Κινέτα και τη Νέα Πέραμο. Διαπιστώθηκε, ότι όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Εν συνεχεία συζητήθηκαν θέματα αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης που θα μπορούσε να αναπτύξει η περιφέρεια στον δήμο μας.

Από πλευράς του συνδυασμού αναπτύχθηκαν νέες καινοτόμες ιδέες για Ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν στην περιοχή, τόσο στον αγροτικό όσο και στον τουριστικό τομέα με γνώμονα την εξωστρέφεια και την πρόοδο των πόλεων μας.

Ο συνδυασμός ξεκινά ένα νέο κύκλο επαφών, ώστε να βρεθούν κονδύλια και δράσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κοσμόπουλο για την θερμή του ανταπόκριση στις προτάσεις μας και ευελπιστούμε στο μέλλον να τα δούμε να γίνονται πράξη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button