Αποκριάτικο γλέντι ΚΑΠΗ Δήμου Μεγαρέων

Δελτίο τύπου του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος»:

Με αποκριάτικους χορούς και με μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 αποκριάτικο γλέντι για περισσότερα από 150 μέλη των ΚΑΠΗ (Μεγάρων, Ν. Περάμου, Αγ. Παντελεήμονα και Κινέτας) του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» προκειμένου να γιορταστεί δεόντως η φετινή αποκριά.

Το γλέντι έμπνευσης του Αντιπροέδρου του νομικού προσώπου κ. Νικολάου Νικόλιζα στήθηκε στον πεζόδρομο μπροστά από το ΚΑΠΗ Μεγάρων και κατά την διάρκεια του καταναλώθηκαν από τους συμμετέχοντες πάνω από 60 κιλά κρέας (προσφοράς της επιχείρησης «Καρυλάκη», 80 λίτρα κρασί (προσφοράς του κ. Βασίλειου Σκλαβούνου) και 50 κιλά ψωμί (προσφοράς του Φούρνου «Μάριος») τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» κ. Ιωάννα Ρήγα ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεγάρων και Κινέτας καθώς και τον κ. Ιωάννη Λιούρα και τον κ. Αντώνη Μόλο που όλοι μαζί βοήθησαν στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης, ο βουλευτής Δυτ. Αττικής κ. Γεώργιος Κότσιρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δ.Σ. του νομικού προσώπου κύριοι Σταύρος Φωτίου του Νικολάου και Ιωάννης Δήμας και ο κ. Δημήτριος Πλαταράς, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Ν. Περάμου κ. Ιωάννης Σεβαστής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άγγελος Μακρυγιάννης, Χρήστος Γκίνης και Μελέτιος Λέλης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button