Βαρέα: Σε προχωρημένο στάδιο η μελέτη για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια

Με επιστολή του ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας «Άγιος Νικόλαος» ενημερώνει τους πολίτες πως η μελέτη για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια στην παραλιακή ζώνη της Βαρέας βρίσκεται στην τελική ευθεία.

 

Η επιστολή:

«Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μελέτη για τα πεσμένα πεζοδρόμια στην παραλιακή ζώνη της Βαρέας.

Σήμερα 28-4-2017 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γιάννης Βαρελάς είχε συνάντηση με τον Στατικό Μηχανικό κ. Χρήστο Σκλαβουνο για να ενημερωθεί για την πορεία του έργου.

Όπως έγινε γνωστό, ο  συμπολίτης μας Πολιτικός Μηχανικός έχει διεκπεραιώσει μελέτη στατικής επάρκειας και προστασίας διάβρωσης της παραλιακής ζώνης προχωρώντας και σε φωτογραφική αποτύπωση.

Από την πλευρά της η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει αποτυπώσει τα τμήματα της παραλίας που έχουν υποστεί διάβρωση και έχει αναλάβει να βγάλει τις σχετικές άδεις για την έγκριση του έργου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο συμπολίτης μας Στατικός Μηχανικός κ. Σκλαβούνος, έχει προγραμματίσει ραντεβού με καθηγητή Ακτομηχανικό, αφού η μελέτη βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Τέλος, οφείλουμε ως σύλλογος να συγχαρούμε το συμπολίτη μας Πολιτικό Μηχανικό κ. Χρήστο Σκλαβούνο, αφού προς τιμήν του συντάσσει  αφιλοκερδώς την μελέτη, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον τόπο μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button