Ο Γρηγόρης Σταμούλης σε τηλεδιάσκεψη με τον Ν. Χαρδαλιά και τον Σ. Τσιόδρα για την πορεία της πανδημίας στη Δυτική Αττική

Σήμερα το απόγευμα έγινε τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων Δυτικής Αττικής που συμμετείχε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και του Αντιπεριφερειάρχη με τον Υπουργό κ. Χαρδαλιά Νικόλαο και τον καθηγητή κ. Τσιόδρα Σωτήρη, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέας, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην περιοχή μας.

Από τα στοιχεία, που παρέθεσαν τόσο ο Υπουργός, όσο και ο καθηγητής, προέκυψε, ότι ναι μεν στο Δήμο μας τα κρούσματα είναι λίγα, μόλις 29, αλλά επειδή σε όλη την Δυτική Αττική τα κρούσματα είναι 285, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για μεγάλη αύξηση και διασπορά τις επόμενες ημέρες, εάν δεν είμαστε όλοι προσεκτικοί και δεν εφαρμόζουμε με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα, που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Επομένως δεν χρειάζεται εφησυχασμός, αλλά μεγάλη επαγρύπνηση και ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων. Τις επόμενες ημέρες θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι από όλα τα κλιμάκια και τα επίπεδα της Πολιτείας. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button