Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

ΚΑΠΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το κέφι, ο χορός και το τραγούδι δεν έχουν ηλικία.

 

Μέσα σε ευχάριστο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2015 εορταστική εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα στο χώρο του ΚΑΠΗ Ν. Περάμου.

 

Τις ευχές τους στα μέλη των ΚΑΠΗ για καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία έδωσαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ "Ηρόδωρος" Γιάννα Ρήγα.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δήμας, Κώστας Καράμπελας και το μέλος του ΔΣ του ΝΠ.Δ.Δ. "Ηρόδωρος" Αλίκη Ντάικου.

 

Η λαϊκή και παραδοσιακή μουσική απογείωσε το κέφι προσφέροντας στα μέλη χορό και χαμόγελα. Το κλίμα ήταν πολύ γιορτινό και τα μέλη διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

 

Το Ν.Π.Δ.Δ "Ηρόδωρος" εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Εορταστική συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ Μεγάρων και ΚΑΠΗ Κινέτας το απόγευμα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή της χορωδίας του ΚΑΠΗ Μεγάρων και της δραστήριας δασκάλας τους κας Αγγελικής Πανταζή.

 

Τα μέλη τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχαριστήθηκαν με το εκλεκτό φαγητό, χόρεψαν και διασκέδασαν, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθώς και άλλα λαϊκά άσματα.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  ο  Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης  όπου τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και συνομίλησε με τα μέλη των ΚΑΠΗ, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ "Ηρόδωρος" Γιάννα Ρήγα, ο Αντιδήμαρχος κος Ιερόθεος Πολυχρόνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ελένη Ρήγα, κα Έμυ Βογιατζή και κος Ιωάννης Σταμούλης καθώς και το μέλος του ΔΣ του "Ηρόδωρου" κα Αλίκη Ντάικου.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό του ΚΑΠΗ Μεγάρων που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επιτεύχθηκε ο στόχος για μια όμορφη, ξεχωριστή βραδιά.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button