Δήμος Μεγαρέων: «Βραβείο Best City Awards για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου μας»

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει ότι αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων όσων ασχολήθηκαν με την ίδρυση και την επιτυχή λειτουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) του Δήμου μας, τα Best City Awards απένειμαν το ασημένιο βραβείο, για την Κοινωνική Ευθύνη στο Δήμο Μεγαρέων.

Αυτή η πολύ σημαντική βαθμίδα εκπαίδευσης, που λειτουργεί από το 2018 με θαυμαστά αποτελέσματα και έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου δεκάδες ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, ήταν έμπνευση και πρωτοβουλία της π. αντιδημάρχου, κ. Ρήγα Ελένης, και υλοποιήθηκε μετά από μακροχρόνιο αγώνα.

Η απονομή έλαβε μέρος σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Μιχ. Κακογιάννη, την Πέμπτη 10/3. Τον Δήμο Μεγαρέων εκπροσώπησε ο δήμαρχος, Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο, δηλώνοντας σχετικά: «Η αναγνώριση της σημαντικής προσφοράς του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) του Δήμου Μεγαρέων, που δίνει τη δυνατότητα να πάρουν απολυτήριο γυμνασίου συμπολίτες μεγάλης κυρίως ηλικίας, επισφραγίστηκε με ένα ακόμα βραβείο προς το Δήμο».

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.

Εκ του Γραφείου
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button