Ο Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τον υφυπουργό δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει το βουλευτή Γιώργο Κώτσηρα για την υπουργοποίησή του, σύμφωνα με το δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει αναλυτικά:

Στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης που έγινε από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη την περασμένη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, ο βουλευτής της Περιφέρειας δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας ορίστηκε ως υφυπουργός δικαιοσύνης για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ο κ. Κώτσηρας Γιώργος σε ηλικία 35 ετών, πριν από ένα χρόνο περίπου εξελέγη βουλευτής στην Περιφέρεια δυτικής Αττικής και σήμερα μετέχει στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ως υφυπουργός δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αριστούχος διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών με εξαιρετικές σπουδές, πολιτικός νέας κοπής, χαμηλών τόνων με ήθος, ευγένεια, εργατικότητα, μετριοπάθεια, συνέπεια και σοβαρότητα διακρίθηκε, ξεχώρισε και ανταμείφθηκε από τον πρωθυπουργό, που του ανέθεσε τις ευθύνες ενός τόσο σημαντικού και σπουδαίου χαρτοφυλακίου.

Η υπουργοποίηση του φίλου Γιώργου Κώτσηρα, είναι γεγονός άξιο για πολλούς επαίνους και θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο, αλλά ταυτόχρονα περιποιείται τιμή στην πόλη μας και στο Δήμο μας, που ύστερα από δεκαετίες άλλο ένα γνήσιο τέκνο των Μεγάρων καταλαμβάνει εξέχουσα θέση στην κυβέρνηση.

Ο Γιώργος ο Κώτσηρας, ένα χρόνο τώρα και πλέον στάθηκε αρρωγός σε όλες τις προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου με εξαιρετική προθυμία και αποτελεσματικότητα και στο πρόσωπό του ο δήμος Μεγαρέων βρήκε πραγματικά έναν καλό υποστηρικτή και συνεργάτη και προσδοκούμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει να είναι ωφέλιμη κι εποικοδομητική και στο μέλλον.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button