Συνάντηση Γ. Κώτσηρα με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα θέματα του χαρτοφυλακίου του, καθώς και για ζητήματα που αφορούν στη Δυτική Αττική

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Ιουλίου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου ο κ. Κώτσηρας ενημέρωσε εκτενώς τον Πρωθυπουργό για τα θέματα του χαρτοφυλακίου του, ενώ παράλληλα έγινε συζήτηση και για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, με βασικότερο – μεταξύ άλλων – τη θετική έκβαση που λαμβάνει το σχέδιο εξυγίανσης και επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Ένα ζήτημα για το οποίο, εξ’ αρχής ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, ανέφερε:
«Η Κυβέρνηση καθ’ όλη την τελευταία τριετία, βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και στους πολίτες της Δυτικής Αττικής, προσπαθώντας καθημερινά να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων και στην προώθηση έργων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, δίπλα σε κάθε πολίτη».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button