Ο δήμαρχος Μεγαρέων ευχαριστεί τον Σπύρο Παπασταμάτη

Σε δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης ευχαριστεί τον συμπολίτη κ. Σπύρο Παπασταμάτη, αναφέροντας:

Στο τραγικό γεγονός της μεγάλης πυρκαγιάς στα Γεράνεια πολλοί ήταν εκείνοι που συνέτρεξαν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν άλλοι από υπηρεσιακό καθήκον κι άλλοι εθελοντικά.

Ένας από αυτούς είναι και ο συμπολίτης κ. Σπύρος Παπασταμάτης ο οποίος διέθεσε δωρεάν λεωφορεία, για την μεταφορά των μοναχών από το μοναστήρι του Αη Γιάννη του Μακρυνού, όταν εγκαίρως ο δήμαρχος, ως πρόεδρος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) έδωσε την εντολή για την εκκένωση των οικισμών της περιοχής και των Ιερών Μονών.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συμπολίτη Σπύρο Παπασταμάτη, ο οποίος στην ανάγκη εκκένωσης των μοναστηριών του Αη Γιάννη του Μακρυνού και της Αγίας Παρασκευής Μαζίου εξαιτίας της φωτιάς, που απειλούσε τις μοναχές και τους μοναχούς ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου και διέθεσε λεωφορεία της επιχείρησής του για τη μεταφορά τους σε ασφαλές κατάλυμα, δωρεάν και με προθυμία.
Η προσφορά του αυτή αξίζει κάθε έπαινο κι ευγνώμονες ευχαριστίες δίνοντας τρανό παράδειγμα αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button