Η Ένωση Γονέων Δ. Μεγαρέων αιτείται μέριμνας για τους μαθητές λόγω της πυρκαγιάς

Προς τον δήμαρχο Μεγαρέων και τους υπεύθυνους Παιδείας του Δήμου, τον αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής, τον αντιπρόεδρο της Βουλής, τους βουλευτές Δυτικής Αττικής και τους διευθυντές Γραφείων Εκπαίδευσης, η Ένωση Συλλόγων και Κηδεμόνων του δήμου Μεγαρέων κοινοποίησε την επιστολή της προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και αιτείται νομοθετικής μέριμνας για τους μαθητές, λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις, εξ’ αιτίας των συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε τον Δήμο.

Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ

Μετά από την τελευταία φυσική καταστροφή του τόπου μας με την πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη, θεωρούμε αναγκαίο να ληφθεί μέριμνα για τους μαθητές και τις μαθήτριες που σε λίγες μέρες πρόκειται να διαγωνιστούν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρακαλούμε να φροντίσετε με κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις να στηριχθούν τα παιδιά μας, τα οποία δοκιμάστηκαν από την πυρκαγιά στην περιοχή μας και επηρεάστηκαν δυσμενώς είτε άμεσα είτε έμμεσα, οπότε έχουν ανάγκη την συμπαράσταση της πολιτείας σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για το μέλλον τους καμπή της ζωής τους.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Μεγαρέων

Ο Γραμματέας
Ευάγγελος Παύλου

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Σερτ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button