Ο Αθ. Μπούρας στην εορτή του Πυροβολικού Σώματος στη Νέα Πέραμο

Δελτίο τύπου ενημερώνει ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, παρευρέθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στη Σχολή Πυροβολικού της Νέας Περάμου στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδας του Πυροβολικού Σώματος, Αγίας Βαρβάρας.

Ο κ. Μπούρας κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των πεσόντων στο καθήκον υπηρετούντων το Πυροβολικό Σώμα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στα νέα οπλικά συστήματα του Πυροβολικού, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Φλώρο, τον Αρχηγό ΓΕΣ, κ. Λαλούση, τους Αρχηγούς Ναυτικού, Αεροπορίας και Λιμενικού, τον Διοικητή της Σχολής Πυροβολικού και άλλους αξιωματικούς. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης δεξίωσης, ο κ. Μπούρας μετέφερε τις ευχές του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κ. Τασούλα, αλλά και ολόκληρου του Κοινοβουλίου και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είθε η Προστάτιδα Αγία Βαρβάρα να είναι κοντά στους υπηρετούντες στο Πυροβολικό και να τους προστατεύει από τον εχθρό. Η πολιτεία παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω της ενεργειακής κρίσης κι όχι μόνο, έχει θέσει ως προτεραιότητά της την ασφάλεια της χώρας, εξοπλίζοντας στρατό, ναυτικό και αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα και μέσα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button