Ο Αθ. Μπούρας σε εκδήλωση με θέμα «γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κεντρικός ομιλητής ο μουσικός - «τετραπληγικός» Άγγελος Πεντάρης

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, παρευρέθηκε σε διάλεξη με θέμα «Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου», με κεντρικό ομιλητή τον μουσικό κ. Άγγελο Πεντάρη, όπως ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Ελευσίνας Μαγούλας «ο Λόγος».

Ο νεαρός ταλαντούχος μουσικός, διαγνωσμένος με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία από τη βρεφική του ηλικία, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τηλεοπτική εκπομπή. Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε τόσο στις δυσκολίες, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, τον καθημερινό αγώνα που δίνει για τη ζωή του, όσο και στα επιτεύγματα, τις σπουδές του, τα επαγγελματικά βήματα, τα όνειρά του.

Ο κ. Μπούρας, μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Πεντάρη δήλωσε: «Μένω άφωνος από το μεγαλείο της ψυχής του νεαρού άνδρα. Ο Άγγελος Πεντάρης έχει πετύχει το ακατόρθωτο. Η αποψινή διάλεξη είναι ένα μάθημα ζωής για όλους μας, για όσα μπορεί να καταφέρει η θέληση του ανθρώπου».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής συνεχάρη την οικογένεια του μουσικού, για τον τρόπο που στηρίζει τον Άγγελο όλα αυτά τα χρόνια, στις δυσκολίες και στις απογοητεύσεις του.

Ο κ. Μπούρας συνεχάρη, επίσης, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Ελευσίνας, κ. Μανούσο Βαλσαμάκη και όλα τα μέλη του Συλλόγου, για την πρωτοβουλία να αναδείξουν ανθρώπους με δύναμη, σε μια εποχή που έχουμε τόση ανάγκη από πρότυπα. «Αυτό είναι πολιτισμός. Σήμερα τιμάτε, τον καταστατικό σκοπό του Συλλόγου ο Λόγος», είπε ο κ. Μπούρας και δεσμεύτηκε να στηρίζει με την παρουσία του ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button