Σύλλογος Βαρέας Αγ. Νικόλαος: «Οργιάζουν οι διαρρήκτες στην περιοχή μας»

Ανακοίνωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων «O Άγιος Νικόλαος» που αφορά στο θέμα κλοπών και ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής αναφέρει:

Οργιάζουν οι διαρρήκτες στην περιοχή μας, όπου είναι προφανές ότι η Αστυνομία είναι… απούσα και έχουν φτάσει στο σημείο να κλέβουν για 5η συνεχόμενη φορά την ίδια αίθουσα εκδηλώσεων.
Οι διαρρήκτες σήμερα τα ξημερώματα κατάφεραν όπως φαίνεται να μείνουν για αρκετές ώρες στο κατάστημα και να δουλέψουν με ηρεμία αφού ξεκρέμασαν και έκλεψαν ακόμα και όλα τα ηχεία, όλα τα ρομποτικά αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, όπως και αλλά ογκώδη αντικείμενα όπως ψυγεία, φούρνους, κομπρεσέρ, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί!

Δεν αξίζει να αναφέρουμε τα πολλά μικροαντικείμενα που έκλεψαν ούτε και τα καλώδια που έκοψαν από διαφορά μηχανήματα για να τα πάρουν τον χαλκό καταστρέφοντας ακόμα και μεγάλες γεννήτριες.
Πρέπει η Πολιτεία να λύσει το πρόβλημα αυτό στην περιοχή μας και άμεσα. Αστυνόμευση ζητάμε. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Δεν γίνεται να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι Ρομά μέρα νύχτα με φορτηγάκια στην περιοχή μας δίχως πινακίδες και να μην τους σταματάει η αστυνομία ούτε καν για έναν τυπικό έλεγχο, αντίθετος με όλους εμάς τους κατοίκους που φεύγουμε η ερχόμαστε στα σπίτια μας από την περιοχή που κατοικούμε.

Ο σύλλογός μας εκφράζει την αγανάκτηση του για τα συνεχόμενα και καθημερινά κρούσματα ληστειών στην περιοχή και άμεσα θα ξεκινήσει ενέργειες για αστυνόμευση στην περιοχή. Φυσικά θα σταθεί και δίπλα στην επιχειρηματία κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button