Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς σε συνεργασία με την εταιρία ORIENTUMΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ για συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με στόχο να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους στην αναζήτηση του επόμενου ακαδημαϊκού ή επαγγελτικού τους βήματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές και οι γονείς τους αποκτούν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα επαγγέλματα στο χώρο εργασίας, ενημερώνονται για τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων και μαθαίνουν χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

 

Η βασική θεματολογία της εκδήλωσης είναι:

  • Πως επιλέγω σχολή
  • Πως επιλέγω κατεύθυνση
  • Πρόγραμμα Σπουδών των Σχολών
  • Επαγγελματικά Δικαιώματα Σχολών
  • Εξεταστικό σύστημα και αλλαγές που επέρχονται
  • Προοπτικές της κάθε σχολής
  • Επαγγέλματα του μέλλοντος & του παρόντος

 

Το Πρόγραμμα έχει σαν στόχο οι μαθητές να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εφόδια που χρειάζονται για να πάρουν την σωστή απόφαση για τη σχολή και το επάγγελμα που θα επιλέξουν.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 Ώρα 12:00 στο χώρο του φροντιστηρίου (28ης Οκτωβρίου 148, τηλ 2296024248) με εισηγητές τον κο Γ. Χατζητέγα και τον κο Γ. Ρήγα.

 

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη γραμματεία του Φροντιστηρίου μας για το Δωρεάν τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων που η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί κατά το τρίμηνο Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου.Τα αποτελέσματα του τεστ βγαίνουν άμεσα και δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων κάθε μαθητή.

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 148, ΜΕΓΑΡΑ

ΤΗΛ 2296024248, ΦΑΞ 2296024249

[email protected]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button