Νομοθετικές ρυθμίσεις για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επικοινώνησε σήμερα το πρωί 22/5/2020 με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας να συζητηθούν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ως Τροπολογία, αντί της επόμενης Παρασκευής, για να μπορούν να πληρωθούν συντομότερα οι εργαζόμενοι.

Έτσι, μετά τις επαφές με την Κυβέρνηση, η σχετική Νομοθετική ρύθμιση θα ολοκληρωθεί σήμερα, ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Για την εξέλιξη αυτή ήταν ενήμεροι οι εργαζόμενοι που πίεζαν για την επίσπευση της ψήφισης της Διάταξης.

Την τροπολογία αυτή υπερασπίσθηκε στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ ο κ. Μπούρας στην τοποθέτησή του υπερασπίστηκε την ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγία Ελευσίνας. Ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την οριστική κανονική λειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας την οποία έχει δρομολογήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Μπούρας είναι πάντοτε στο πλευρό των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία των εξελίξεων για το καλό των εργαζομένων και την Ανάπτυξη της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button