Ο Αθ. Μπούρας παρευρέθη στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής στους Δήμους Δ. Αττικής

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, την παραμονή και ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής παρακολούθησε τις Ιερές Ακολουθίες στους ομώνυμους Ιερούς Ναούς που υπάρχουν στη Δυτική Αττική, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Αρχικά, συμμετείχε στην Ακολουθία του Εσπερινού στο ιστορικό εκκλησάκι της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, που βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου. Ακολούθως, βρέθηκε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στην Περιφορά της Ιεράς Εικόνας στην πολιούχο Αγία Παρασκευή του Δήμου Ασπροπύργου, συμμετέχοντας και στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου. Στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Εργατικών Κατοικιών Μάνδρας, όπου και συμμετείχε στην Ακολουθία του Εσπερινού. Μετά το πέρας της Ακολουθίας, παρακολούθησε τα δρώμενα από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους. Τέλος, προσκύνησε την Ιερά Εικόνα της Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό Μεγάρων.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής συμμετείχε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μάζι Μεγάρων. Η συγκεκριμένη Ιερά Μονή προσφέρει μεγάλο πνευματικό και κοινωνικό έργο τόσο στα Μέγαρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button