Απολογισμός και ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Αγίας Τριάδας Μεγάρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Τριάδα» ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, ενώ κάνει και έναν μικρό απολογισμό.

Αγαπητοί συμπολίτες
Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία τις καθιερωμένες πλέον εορταστικές του εκδηλώσεις κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τις 03 έως 05 Ιουνίου. Το Σάββατο, πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τον Φορέα για την προστασία του υγροβιότοπου του Βουρκαρίου (μέλος του οποίου είναι και ο σύλλογος μας), την Πανηγυρική εκδήλωση για την ανακήρυξη του υγροβιότοπου σε Περιφερειακό Πάρκο, με αφορμή την δημοσίευση σε ΦΕΚ του Προεδρικού Διατάγματος. Ένας πολυετής αγώνας έληξε με τα καλύτερα αποτελέσματα. Την Κυριακή, τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος και κατόπιν την καθιερωμένη μουσικοχορευτική βραδιά με παραδοσιακούς χορούς της Περάμου Μικράς Ασίας από τον Σύλλογο Περαμίων και Κυζικηνών της Νέας Περάμου, αρχικά και ζωντανή μουσική και χορό στη συνέχεια. Την Δευτέρα οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τον Όρθρο και την Πανηγυρική θεία λειτουργία.

Για την άψογη και καλά οργανωμένη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μας ζητήσαμε και λάβαμε πρόθυμα και με χαρά την βοήθεια από φορείς και μεμονωμένα άτομα τους οποίους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε.

Από τον Δήμο Μεγαρέων, τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη ο οποίος πάντα στέκει αρωγός στον σύλλογο μας και από την πρώτη στιγμή έθεσε τον μηχανισμό του Δήμου στη διάθεση μας για την άψογή οργάνωση των εκδηλώσεων. Τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κωνσταντίνο Φυλακτό ο οποίος σήκωσε το κύριο βάρος από πλευράς Δήμου και ήμασταν σε συνεχή επαφή για την επίλυση κάθε προβλήματος. Τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Μεγάρων κ. Ηλία Μουστάϊρα για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς επίσης την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ελένη Ρήγα, τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Παπαπανούση, τον Αντιδήμαρχο Νέας Περάμου κ. Κοσμόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Παπανίκο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Από τον Σύλλογο Περαμίων και Κυζικηνών την Πρόεδρο του κ. Ελπίδα Χονδρίδου για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσίαση της ιστορίας της Περάμου Μικράς Ασίας και του Συλλόγου της Νέας Περάμου. Τους κ. Ιωάννη Κεχαγιά υπεύθυνο χορευτικών ομάδων του Συλλόγου και τον κ. Αντώνη Λάγιο χοροδιδάσκαλο για την άψογη παρουσία των χορευτικών ομάδων. Τα παιδιά των χορευτικών ομάδων που με μεράκι για τον τόπο τους και την ιστορία του, δίνουν την ψυχή τους σε κάθε εκδήλωση.

Από την ορνιθολογική εταιρεία Ελλάδος την ορνιθολόγο κ. Ρούλα Τρίγκου, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Περιφέρειας την εκπαιδευτικό κ. Αλεξάνδρα Τσίγκου, για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση για την ανακήρυξη του υγροβιότοπου του Βουρκαρίου σε Περιφερειακό Πάρκο.

Τους χορηγούς των δώρων που κληρώσαμε. Την καλλιτέχνη κα. Μαριάννα Λιόγρη για την Θαλασσογραφία , ελαιογραφία σε μάρμαρο. Την εταιρεία BODY ACTION για την δωροεπιταγή.

Το μέλος του συλλόγου μας κ. Παναγιώτη Καμπουρίδη, για τα γλυκά που έφτιαξε δωρεάν και κεράσαμε τους χορευτές του Συλλόγου Περαμίων και Κυζικηνών.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη του συλλόγου μας που δούλεψαν για την άρτια και φέτος πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μας.

Επίσης, ξεχωριστά να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Κρατάμε την ελπίδα ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και για εμάς τους κατοίκους αλλά και για όλους τους επισκέπτες της.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button