Μπούρας και Οικονόμου στον Γ. Στύλιο για το κτηματολόγιο Δήμου Ελευσίνας

Δελτίο τύπου του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα

Συνάντηση είχαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας και ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα κτηματολογίου, Γιώργο Στύλιο.

Στη συνάντηση παρίστατο και η διευθύντρια του γραφείου του υφυπουργού, κ. Αργυρώ Ζέρβα και μέσω τηλεδιάσκεψης, ο γενικός διευθυντής της Ελληνικό Κτηματολόγιο ΑΕ, κ. Στέφανος Κοτσώλης.
Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Μπούρας όσο και ο κ. Οικονόμου έθεσαν τα σημαντικά προβλήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αναφορικά με το κτηματολόγιο στον Δήμο. Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, μετά το πέρας της οποίας, ο κ. Στύλιος διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα δρομολογούν την επίλυση αυτών των εκκρεμοτήτων, τόσο για το Δήμο όσο και για τους δημότες Ελευσίνας – Μαγούλας.

Ο κ. Μπούρας θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον υφυπουργό κ. Στύλιο και τον γενικό διευθυντή κ. Κοτσώλη, προκειμένου να επιλυθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι εκκρεμότητες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button