Πρώτη προπόνηση για τον Βύζα – Τέθηκαν στόχοι από μεριάς Διοίκησης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η «πρώτη» προπόνηση του Βύζα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, όπως ενημερώνει ανακοίνωση της ομάδας.

Στους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο αντιπρόεδρος, Τάσος Σάλτας, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε ανέλυσε τους στόχους της ομάδας, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση μετά την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική, συνεχίζει να έχει όνειρα και φιλοδοξίες για έναν σύλλογο ιστορικό όπως ο Βύζας, ευχόμενος να έχουν υγεία για να βοηθήσουν τον Βύζα.

Έπειτα στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο τεχνικός διευθυντής, Κώστας Γιαννακάρης, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να μπουν οι βάσεις, ώστε μέσα στην επόμενη τριετία η ομάδα να κάνει ακόμη ένα μεγάλο άλμα.

Υγεία σε όλους ευχήθηκε με τη σειρά του ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Κόκκαλης, ενώ τελευταίος τον λόγο πήρε ο προπονητής Δημήτρης Καλύκας, ζητώντας απ’ όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προετοιμασία, θυμίζοντάς τους ότι «καθρέφτης» για τον ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο.

Ακολούθως έγινε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Πάικου Λεβεντούρη και την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Καλύκα του βοηθού του Παναγιώτη Κοζακόπουλου, αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων Τάσου Ανδρέου.

Από την «πρώτη» του Βύζα απουσίαζαν με ειδική άδεια οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Καραγιάννης και Τάσος Φλέγκας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button