Νέα απάντηση της Megara Resins προς τη Λαϊκή Συσπείρωση Μεγάρων

Το τελευταίο διάστημα, η «Λαϊκή Συσπείρωση Μεγαρέων» και ειδικότερα ο δημοτικός σύμβουλος αυτής κ. Χοροζάνης, έχουν προβεί σε μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση της εταιρείας « Megara Resins – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΗΤΙΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΑΝΗΣ Α.Ε.» και των μετόχων αυτής. Με το πρόσχημα του «ενδιαφέροντος» για την υγεία των κατοίκων της περιοχής, έφτασαν στο σημείο, να κατηγορήσουν, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, τους ιδιοκτήτες της εταιρείας για χρηματισμό.

Για τις ενέργειές τους αυτές, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον των αρμοδίων αρχών, αφού η υπόθεση έχει πλέον πάρει το δρόμο της ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Επειδή όμως, ο λίβελλος συνεχίζεται, με νέες ανακοινώσεις της ανωτέρω παράταξης στον τοπικό τύπο, καλώντας την εταιρεία να δημοσιεύσει (!!!) τα αποτελέσματα των ελέγχων στους οποίους υπόκειται ή να διενεργήσει νέο έλεγχο παρουσία των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών, επιθυμούμε να ενημερώσουμε (για τελευταία φορά) ότι η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε ένα ευνομούμενο και οργανωμένο κράτος, το οποίο έχει σαφέστατα καθορισμένο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάθε είδους βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία μας λειτουργεί επί σειρά δεκαετιών σύμφωνα με το πλαίσιο αυτό και ελέγχεται συνεχώς, από τους αρμόδιους για το σκοπό αυτό φορείς, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε υπέρβαση των νομοθετημένων ορίων. Τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών, βρίσκονται στην κατοχή των φορέων αυτών, που είναι και οι μόνοι αρμόδιοι να τα έχουν, και προφανέστατα δεν αποτελούν αντικείμενο δημοσίευσης παρά μόνο στις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες. Προφανέστατα, κάθε πολίτης, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ελέγξει ενώπιον των ανωτέρω κρατικών αρχών τη νομιμότητα της λειτουργίας μας, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button