ΝΕΜ BC: «Όταν η Megara Resins ξέρει να πρωτοπορεί και να διδάσκει επιχειρηματικότητα και ήθος»

Η Megara Resins προεξόφλησε το μισό του αντιτίμου όλων των εισιτηρίων των αγώνων της ΝΕΜ BC

«Η Megara Resins πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα μας και στην προαγωγή του πολιτισμού στην πόλη των Μεγάρων», αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος.

Στη συνέχεια του δελτίου τύπου παρέχεται η είδηση ότι η μεγάλη εταιρεία της περιοχής μας Megara Resins και οι ιδιοκτήτες της κ. Κωνσταντίνος και Χρήστος Φάνης, αμέσως μετά το μεγάλο διπλό στην Ν. Σμύρνη με τον ιστορικό Πανιώνιο, προέβησαν σε μια πρωτοποριακή κίνηση που επιδεικνύει πρωτίστως την αγάπη τους για την ίδια την πόλη των Μεγάρων και τους κατοίκους της και δευτερευόντως για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της.

Η Megara Resins, ως εταιρεία με διεθνείς δραστηριότητες, ήταν πάντοτε ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, προσπάθειας ανάδειξης της τοπικής κοινωνίας και εξωστρέφειας. Συνεπής επομένως σε αυτή την εσωτερική της δέσμευση προέβη σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τον αθλητισμό της πόλης μας.

– Αγόρασε το μισό αντίτιμο των ομολογουμένως ακριβών εισιτηρίων της ομάδας μας για όλους τους φιλάθλους που θα πάνε στην NEM BC ARENA έως το τέλος της σεζόν και για όλες τις διοργανώσεις!
Έτσι, από το επόμενο επίσημο παιχνίδι μας η τιμή του εισιτηρίου θα γίνει 5€ για τους ενήλικες κι εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών.

– Επιπρόσθετα, αγόρασε όλα τα προϊόντα (κασκόλ, κούπες, μπρελόκ, αναπτήρες, στυλό, καπέλα κλπ), από το στοκ του Συλλόγου και θα μοιραστούν δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους κατά την προσέλευση τους στην NEM BC ARENA.

– Τέλος, στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια θα κληρωθούν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα 3 playstation, εντελώς δωρεάν, για έναν τυχερό σε κάθε παιχνίδι.

Η Megara Resins και οι αδερφοί Φάνη για πάνω από μία δεκαετία αποτέλεσαν τον βασικό χορηγό και χρηματοδότη της ομάδας μας.

Σήμερα αποτελούν το βασικό οικονομικό στήριγμα μας και έχουν πολύ μεγάλη συνεισφορά στην άνοδο της ομάδας και την παραμονή της στις Εθνικές Κατηγορίες, αλλά και στην γενικότερη «εικόνα» μας με το συνεχές και ανύστακτο ενδιαφέρον τους για μας και τους μαθητές του Σχολείου μας.

Τώρα, με την πράξη τους αυτή, ανοίγουν το δρόμο σε όλους τους Μεγαρίτες να παρακολουθήσουν την ομάδα που φέρνει χαρά στα Μέγαρα και παρουσιάζει υψηλό αθλητικό θέαμα, σε πολύ προσιτή τιμή.
Εμείς, για άλλη μια φορά, τους ευγνωμονούνε και τους ευχαριστούμε για όλα!

Γιατί η Megara Resins always make the flame burn brighter!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button