Μέγαρα – Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα: Μετατροπή χώρου εργοταξίου σε χωματερή

Νέο Περιβαλλοντικό έγκλημα της διοίκησης Σταμούλη

Χωρίς ίχνος ντροπής και περιβαλλοντικής συνείδησης, χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος για τους υπαλλήλους του εργοταξίου, η διοίκηση του δήμου μετέτρεψε για άλλη μια φορά το χώρο του εργοταξίου στις ελαιοδεξαμενές σε χωματερή.
Εκατοντάδες κυβικά σκουπιδιών είχαν «αποθηκευτεί» ανεξέλεγκτα στον περιβάλλοντα χώρο των ελαιοδεξαμενών και από χώρο άθλησης και πολιτισμού τον μετέτρεψαν σε χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων.
Για μια ακόμα φορά ο χώρος αυτός μετατράπηκε σε ανοικτή τοξική αποθήκη, αφού είναι γνωστό ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, έως και σήμερα, στον «χώρο άθλησης και πολιτισμού» αποθηκεύονται τόνοι τριμμένης ασφάλτου.
«Συγχαίρουμε» τόσο το Δήμαρχο κ. Σταμούλη, όσο και τον Αντιδήμαρχο κ. Κ. Φυλακτό για την «περιβαλλοντική ευαισθησία» τους.
Η ενέργεια αυτή έρχεται να αποδείξει ότι οι μεθοδεύσεις της διοίκησης Σταμούλη σχετικά με την προώθηση της κατασκευής ΧΥΤΥ στα Μέγαρα βρίσκονται υπό καθεστώς προστασίας των υπηρεσιών περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η τόση ευκολία στην ανεξέλεγκτη εναπόθεση των σκουπιδιών στο χώρο των ελαιοδεξαμενών και η κώφωση των υπηρεσιών περιβάλλοντος της Αντιπεριφέρειας δυτικής Αττικής στις επανειλημμένες καταγγελίες των πολιτών.
Για άλλη μια φορά καταγγέλλουμε το Δήμαρχο κ. Σταμούλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Κ. Φυλακτό για την εσκεμμένη περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλούν κατ΄εξακολούθηση.
Τις επόμενες μέρες θα αναδείξουμε νέες ρυπογόνες εστίες εναπόθεσης σκουπιδιών και μπάζων όπου γίνεται σύγχρονη καύση, καθώς και τεράστιες εκτάσεις με λύματα που δηλητηριάζουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Το θέαμα θα είναι σοκαριστικό!
Για όλα τα παραπάνω έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και ο Εισαγγελέας Περιβάλλοντος. Αναμένουμε την παρέμβαση τους.
Ο κ. Σταμούλης στην απέλπιδα προσπάθεια να περισώσει ότι μπορεί από τα συντρίμμια της διοίκησης του, δελεάζει συνεργάτες με τρίμηνες Αντιδημαρχίες της τελευταίας στιγμής και ρυπαίνει τα πάντα γύρω, για να παρουσιάσει τις πόλεις καθαρές.
Αυτά τα τερτίπια αντιστοιχούν σε Δήμαρχο παλαιάς κοπής και οι πολίτες δεν τα ανέχονται πλέον.
Η ώρα της αλήθειας έφτασε!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button