Με θέρμη αγκάλιασε το φιλαναγνωστικό κοινό την πρώτη εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης Κινέττας

Με θέρμη αγκάλιασε το φιλαναγνωστικό κοινό την πρώτη εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης  Κινέττας  το Σάββατο 21 Μαρτίου στο πολιτιστικό κέντρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέττας.

 

Μέσα από την ανάγνωση επιλεγμένων λογοτεχνικών κειμένων, την απαγγελία επαναστατικών και λυρικών ποιημάτων, την παράλληλη προβολή σχετικών εικόνων και την μελωδική επένδυση της βραδιάς από τον μουσικό Γιάννη Παπαχριστοδούλου, παρουσιάστηκε η πνευματική δράση σημαντικών προσωπικοτήτων που έζησαν στις κοσμογονικές ημέρες της επανάστασης του 1821. Ήταν μια πολυεπίπεδη προσέγγιση των προεκτάσεων και των εντάσεων της περιόδου του Νεοελληνικού Διαφωτισμού και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

 

Τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Κινέττας  (αλφαβητικά: Δαλάκα Μαίρη, ,Λυμπεροπούλου Βάσω, Μακρυγιάννης Γιώργος,  Μπάλλου Ζωή, Μπαλτσιώτη Αλεξάνδρα, Παναγοπούλου Βάσω, Πιτσιόλη Όλια, Τσιτσιμπάκου Χριστίνα, Τσιφτσή Μαρία ) παρουσίασαν μια άκρως ενδιαφέρουσα και άρτια εκδήλωση που καθήλωσε και συνάρπασε το πολυπληθές κοινό που την παρακολούθησε.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button