Ημερίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο ΚΕΕΔ Νέας Περάμου

Το Παράρτημα Μεγάρων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας οργάνωσε ημερίδα με θέματα:

 

Α.  Δωρεά μυελού των οστών

Β.  Πρόληψη παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος

 

Ομιλητές του Α θέματος ήταν ο Στ. Γραφάκος Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία» και υπεύθυνος του Οράματος Ελπίδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», η Αντισυνταγματάρχης Χρυσ. Βαδικόλια Αρχίατρος-Αιματολόγος και η Κα Π. Καραφυλλίδου Κοινωνική Λειτουργός.

 

Ομιλητής του Β θέματος ο Ουρολόγος Σταμάτης Μ. Γεωργακής.

 

Η ημερίδα διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων.

 

Οι Καταδρομείς παρακολούθησαν με προσοχή τα δύο θέματα και έκαναν αρκετές ερωτήσεις στους ομιλητές.  Μετά το πέρας της ημερίδας, αρκετοί έγιναν εθελοντές μυελού των οστών δίνοντας δείγμα σιέλου.  Το παράδειγμα έδωσε ανώτερο στέλεχος του ΚΕΕΔ και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

 

Τόσο οι οργανωτές κι οι ομιλητές όσο κι ο Διοικητής του ΚΕΕΔ Συνταγματάρχης Κ. Γούναρης έμειναν ευχαριστημένοι και τέθηκαν οι βάσεις για επόμενες διοργανώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να ενημερώνονται όσοι το δυνατόν περισσότεροι κατατασσόμενοι οπλίτες αλλά και τα μόνιμα υπηρετούντα στελέχη.

 

Την πρωτοβουλία για αυτήν την ημερίδα είχε το Παράρτημα Μεγάρων και η αποδοχή εκ μέρους της Διοικήσεως του ΚΕΕΔ ήταν άμεση και ευπρόσδεκτη.

 

Από το παράρτημα παρευρέθησαν οι Π. Γ. Χατζόπουλος και  Δ. Α. Πλαταράς Πρόεδρος και Ταμίας αντιστοίχως.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button