Κλιμάκιο Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στα Μέγαρα και την Κινέτα

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, ώρα 13.00, κλιμάκιο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος κ. Πάνο Ρήγα και ομάδα στελεχών, που τους συνόδευε, προσήλθαν, για να ενημερωθούν για την σημερινή κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς και γενικά να δουν από κοντά και να διαπιστώσουν το μέγεθος της καταστροφής, που έχει επιτελεστεί στην Κινέτα, μετά από την φωτιά, που κατέκαυσε τα πάντα προκειμένου να εισηγηθούν τη λήψη μέτρων ανακούφισης των πυροπλήκτων και γενικά για την αντιμετώπιση της όλης δύσκολης πράγματι κατάστασης.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από τον κ. Αριστείδη Μπαλτά, Βουλευτή και πρώην Υπουργό και τους Βουλευτές, Γιώργο Πάντζα και Γιάννη Δέδε.

Επειδή ο Δήμαρχος ήταν την ίδια ώρα σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στην Αθήνα με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ρήγας και οι υπόλοιποι ενημερώθηκαν από τον τέως Αντιδήμαρχο Μεγάρων κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη, ο οποίος τους ενημέρωσε για όλα τα θέματα, και στη συνέχεια συνόδευσε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και στην Κινέτα, όπου επισκέφτηκαν τις καμένες περιοχές.

Στην ενημέρωση, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων, τονίστηκε ιδιαίτερα η σωστή απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος έδωσε την εντολή εγκαίρως για άμεση εκκένωση της Κινέτας και ο Γιώργος Πάντζας μάλιστα εκφράστηκε με θερμά λόγια και συνεχάρη τον κ. Σταμούλη, που συνέβαλε κατ’ αυτόν τον τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρξει ούτε ένα θύμα ούτε καν τραυματισμός, παρά την έκταση της φωτιάς, σε αντιδιαστολή με την περιοχή της Ανατολικής Αττικής με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα με την απώλεια ζωής σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

 

Μετά την ενημέρωση των Βουλευτών, από τον πρώην Αντιδήμαρχο Ιερόθεο Πολυχρόνη και τους δημοτικούς Συμβούλους που παρεβρέθηκαν στο Δημαρχείο Μεγαρέων, το κλιμάκιο βρέθηκε στην Κινέτα στα σημεία που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

 

 

Ακολουθούν συνεντεύξεις του MegaraTV που μεταδόθηκαν ζωντανά στο Facebook:

Παρόμοια άρθρα

Back to top button