Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης σε δίωρη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, ώρα 13.30 ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης μετέβη στην Αθήνα, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, όπου συμμετείχε σε δίωρη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και την συμμετοχή των Υπουργών Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Καμένου, του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίση και της Περιφερειάρχου Αττικής κ. Ρένα Δούρου.
Ο κ. Σταμούλης, μετά το τέλος της συσκέψεως δήλωσε:

«Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προήδρευσε στη σύσκεψη αυτή καταδεικνύει το αμέριστο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης, καθώς και την επιθυμία της να επιλύσει άμεσα το τεράστιο πρόβλημα, που έχει προκύψει από την καταστροφική πυρκαγιά, που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018 στην περιοχή Γαλήνη της Κινέτας.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχει όχι μόνο η βούληση, αλλά και σχέδιο ώστε σύντομα οι άνθρωποι, των οποίων τα σπίτια και οι περιουσίες καταστράφηκαν, να μπορέσουν με τη βοήθεια της πολιτείας να τα αποκαταστήσουν και παράλληλα να αποκατασταθούν οι κατεστραμμένες υποδομές και να γίνουν τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα αφού η πυρκαγιά δημιούργησε τεράστια προβλήματα στον τομέα αυτό.

Βέβαια απομένει να δούμε και την υλοποίηση αυτών των σχεδίων, η οποία πρέπει να γίνει τάχιστα για να νοιώσουν και οι πολίτες, ότι το κράτος είναι δίπλα τους κι ενδιαφέρεται γι’ αυτούς.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button