Αθ. Μπούρας: «Έλαβα θετική διαβεβαίωση για το ζήτημα αστυνόμευσης στην Κινέτα»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε χτες συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον υπουργό, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, κ. Γιάννης Μαυροειδάκος.

Τη συζήτηση απασχόλησαν τα θέματα ασφαλείας του Δήμου Φυλής, αλλά και των Δήμων Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας- Ειδυλλίας και Μεγαρέων της Δυτικής Αττικής. Ο κ. Μπούρας επεσήμανε την ανάγκη για την καλύτερη στελέχωση της Αστυνομίας της περιοχής, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, η Δυτική Αττική χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς αποτελείται από γεωγραφικές και πληθυσμιακές ιδιομορφίες.

Ο κ. Μπούρας, με την ευκαιρία της συνάντηση αυτής, επανήλθε και στο θέμα της δημιουργίας Αστυνομικού Σταθμού στην περιοχή της Κινέτας, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι το ζήτημα αυτό προχωράει, στην κατεύθυνση των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Μέγαρα.

Για το παραπάνω ζήτημα ο κ. Μπούρας είχε εκ νέου επικοινωνία με τον αρμόδιο Υφυπουργό, κ. Λευτέρη Οικονόμου, σε συνέχεια της από 14.7.20 επίκαιρης ερώτησης, που είχε συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τόσο η πολιτική, όσο και η φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα προβούν σύντομα σε ανακοινώσεις για την ικανοποίηση του εν λόγω αιτήματος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button