Δήμος Μεγαρέων: «Να τοποθετηθούν υαλοπετάσματα στην Ολυμπία οδό στο ύψος της Κινέτας»

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων ενημερώνει ότι ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης ζητά με έγγραφό του προς τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή και την Ολυμπία Οδό Α.Ε να τοποθετηθούν υαλοπετάσματα στην περιοχή της Κινέτας σε διάφορα σημεία της Ολυμπίας οδού, όπως ζητούν οι κάτοικοι της Κινέτας, με σχετικό έγγραφο της Προέδρου της Κοινότητος Κινέτας κ. Αλεξάνδρας Μπαλτσιώτη.

Αναφέρεται στο έγγραφο: «Κύριε Υπουργέ, σας γνωρίζουμε, ότι οι κάτοικοι της Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων, την οποία διασχίζει η Ολυμπία Οδός, υποφέρουν από τον θόρυβο των διερχομένων οχημάτων από την εθνική οδό, γεγονός που επιφέρει και κλονισμό της υγείας τους.

Το πρόβλημα εντάθηκε ακόμη περισσότερο μετά από την αποψίλωση του ορεινού όγκου της περιοχής, εξ’ αιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς του Ιουλίου του 2018, που κατέκαψε το δάσος της Κινέτας.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε, όπως τοποθετηθούν, το ταχύτερο δυνατόν, υαλοπετάσματα κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού, στην περιοχή της Κινέτας, σε επιλεγμένα σημεία προκειμένου να προστατευτεί η ποιότητα ζωής και η υγεία των κατοίκων της περιοχής αυτής.
Υπενθυμίζουμε, ότι με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο έχει απευθύνει ήδη αίτημα για το ίδιο θέμα και η Κοινότητα Κινέτας.
Με την βεβαιότητα, ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημα μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button