Κλ. Βαρελάς: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Συνάντηση με εκπροσώπους της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του δήμου Μεγαρέων» είχε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Κλεάνθης Βαρελάς συζητώντας τρέχοντα αλλά και διαχρονικά θέματα που αφορούν την λειτουργία των σχολείων της περιοχής μας.
Η εν λόγω Ένωση υφίσταται περίπου δύο χρόνια και έχει ως σκοπό της τον συντονισμό των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων που την απαρτίζουν προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα συνολικά αλλά και ανά εκπαιδευτική μονάδα. Η Ένωση συμμετέχει στην Επιτροπή Παιδείας καθώς και στις Σχολικές Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο κ. Βαρελάς άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των εκπροσώπων αφουγκραζόμενος την αγωνία τους για το μέλλον. Δήλωσε δε ότι θα είναι στο πλευρό της Ένωσης ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε θέση κατέχει.
Η παιδεία αποτελεί στις μέρες μας έναν ευαίσθητο τομέα που θέλει προσεκτικούς χειρισμούς, σωστό σχεδιασμό και όραμα από την πλευρά της δημοτικής διοίκησης. Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του μία σειρά από ενέργειες στο χώρο της παιδείας που στόχο έχουν τη δημιουργία νέων και την βελτίωση των υπαρχόντων υποδομών και κατά συνέπεια την βελτίωση της καθημερινότητας παιδιών και εκπαιδευτικών.

Εκ του γραφείου τύπου
“Μαζί με Όραμα”
Δημοτικός Συνδυασμός για το Δήμο Μεγαρέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button