Τώρα: Εν μέσω αργιών προκήρυξη 11 θέσεων εργασίας εκτάκτου προσωπικού!

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της καταγγελίας του συνδυασμού μας, ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης απέδειξε με την τακτική που ακολουθεί ότι χρησιμοποιεί τις προσλήψεις για προσωπικό και μόνο όφελος, μη δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον έχει ανάγκη να κάνει αίτηση για πρόσληψη.

Μέσω της ιστοσελίδας του συνδυασμού μας αλλά και μέσω της σελίδας μας στο Facebook στις 23 Μαρτίου 2019, δώσαμε στη δημοσιότητα την προκήρυξη που αναρτήθηκε στην Διαύγεια την Παρασκευή 22/03/2019 και ώρα 13:51:00 με κωδ. (ΑΔΑ 685ΘΩΚΠ-ΣΨ7), (http://www.tora-megara.gr/index.php/keimena/arxeia-pdf) όπου καλούνταν όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση πρόσληψης μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 26/03/2019!

«Τζάμπα μάγκας» ο κ. Σταμούλης κάνει προεκλογικά παιχνίδια με δημόσιο χρήμα, δηλαδή με τα δικά μας λεφτά!

Με απλά λόγια, ο δήμαρχος Μεγαρέων προκηρύσσει 11 θέσεις εργασίας εκτάκτου προσωπικού στο δήμο, εν μέσω αργιών, αν αναλογιστούμε ότι μέχρι την καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων μεσολαβούν τρείς ημέρες αργιών, ενώ για όσους επιθυμούν να κάνουν αίτηση και η πρώτη ημέρα έχει ήδη χαθεί αφού η ανάρτηση γίνεται στην Διαύγεια λίγα λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου εργασίας στο Δημαρχιακό κατάστημα!

Φαίνεται ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά πως ο κ. Σταμούλης, όχι μόνο δεν δημοσιεύει κατά προσφιλή του τακτική σε καμία τοπική εφημερίδα (κατά παρότρυνσή μας), την σχετική ανακοίνωση για να μπορεί κάθε συμπολίτης που έχει ανάγκη εργασίας να κάνει αίτηση, αλλά την ανακοινώνει μέσα στο τριήμερο αργίας!

Γιατί άραγε;
Μα για να μην το πληροφορηθεί κανείς!
Για να κάνει τα προεκλογικά του παιχνίδια!
Για να εκμεταλλευθεί την ανθρώπινη ανάγκη εργασίας!
Για να κρατηθεί στην καρέκλα του, την οποία από την αρχή της θητείας του είχε δεσμευθεί ότι θα αφήσει στο πέρας της πενταετίας!

Συμπερασματικά, ο κ. δήμαρχος κάνει προεκλογικά παιχνίδια με δημόσιο χρήμα, δηλαδή με τα δικά μας λεφτά!
Και όπως λέει και ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις, για ακόμη μια φορά … «τζάμπα μάγκας» ο κ. Σταμούλης!

Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button