Κλεάνθης Βαρελάς: Στη γεν. συν. της Κοινότητας Κινέτας και στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων

Δελτίο τύπου του αναπληρωτή Διοικητή του Θριασίου νοσοκομείου και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό Αττική Μπροστά, Κλεάνθη Βαρελά, αφορά στην παρουσία του στη γενική συνέλευση της Κοινότητας Κινέτας, αλλά και στην επίσκεψή του στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων. Αναλυτικά:

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Θριασίου νοσοκομείου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής, Κλεάνθης Βαρελάς παρευρέθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στη γενική συνέλευση της κοινότητας Κινέτας.

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ανέφεραν τις δράσεις και τις εισηγήσεις που έχουν γίνει από μέρους τους κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας τους και τοποθετήθηκαν σε διαφορά ζητήματα. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελάς παίρνοντας τον λόγο ανέφερε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας συνεργάστηκε στενά με το διοικητικό συμβούλιο της κοινότητας Κινέτας όπως επίσης και με κάθε συλλογικό όργανο της περιοχής και κατέθεσε ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού πολλά ερωτήματα και προτάσεις προς το δημοτικό συμβούλιο Μεγαρέων.

Οι καταστροφές που έπληξαν την Κινέτα το 2018 και το 2019 δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για ολιγωρία. Η αποκατάσταση των υποδομών της Κινέτας είναι σε εξέλιξη, το φυσικό περιβάλλον αναγεννάται και οι κάτοικοι ξαναβρίσκουν τους καθημερινούς τους ρυθμούς. Ο Κλεάνθης Βαρελάς με εμπεριστατωμένες προτάσεις και με διεκδικήσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ώστε η Κινέτα και οι κάτοικοί της να έχουν αυτό που τους αξίζει.

Κατόπιν ο κ. Βαρελάς τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τον σύλλογο ΑΜΕΑ Μεγαρων. Ο σύλλογος ξεκίνησε τη νέα του χρονιά με πολλά καινούργια και καινοτόμα προγράμματα που έχουν σχεδιάσει το επιστημονικό προσωπικό του συλλόγου με τη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου. Τα μέλη του συλλόγου θα συμμετέχουν στις δράσεις με σκοπό την εκπαίδευση και φυσικά την ψυχαγωγία. Ο Κλεάνθης Βαρελάς ευχήθηκε στα μέλη, στο διοικητικό συμβούλιο και στο προσωπικό του συλλόγου να έχουν μια δημιουργική χρονιά και υποσχέθηκε ότι, όπως πάντα, θα είναι στο πλευρό του συλλόγου με κάθε τρόπο.

Κλεάνθης Βαρελάς

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος – Αττική Μπροστά

Καθηγητής φυσικής Αγωγής

Αναπληρωτής Διοικητής θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button