ΚΙΝΑΛ: «θα θυμόμαστε για πάντα τον αγαπημένο μας σύντροφο Ανδριανό Μιχάλαρο»

Συλλυπητήριο μήνυμα από τη Ν.Ε δυτικής Αττικής και Τ.Ο Οργάνωση Μεγάρων

Το συλλυπητήριο μήνυμα για την άδικη κατάληξη του χτυπημένου από τον κορωνοϊό κ. Μιχάλαρου Ανδριανού, προέδρου του Β.Ε.Π. Πειραιά και συμπολίτη μας, από το ΚΙΝΑΛ:

Θλίψη προκάλεσε στις τοπικές κοινωνίες του δήμου μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής ο χαμός του Ανδριανού Μιχάλαρου.

Πάντα μάχιμος και με μεγάλη δυναμική ο Ανδριανός αγωνίζονταν για τους συμπολίτες μας, δίνοντας λύσεις σε όλους και ιδιαίτερα στους μικρομεσαίους, και στους βιοτέχνες.

Δυστυχώς όμως, ο μεγάλος αυτός μαχητής δεν τα κατάφερε «φεύγοντας νωρίς», αφού έχασε την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή του, αυτή με τον covid-19, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην Μ.Ε.Θ.

Ο εκλιπών, από νεαρή ηλικία υπηρέτησε τις αρχές και τις αξίες του κινήματός μας από θέσεις ευθύνης, αφήνοντας παρακαταθήκη σημαντικό έργο.

Από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης δυτικής Αττικής ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ενώ ήταν και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ & ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Ως μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» – την οποία στήριζε σε όλες τις δράσεις της – θα θυμόμαστε για πάντα τον αγαπημένο μας σύντροφο που μας αφήνει παρακαταθήκη τους αγώνες του για την δημοκρατική παράταξη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Με απέραντο σεβασμό στη μνήμη του,

Ο Συντονιστής Γραμματέας
Αντώνης Υψηλάντης – Τα μέλη της Σ.Ε.

Στο ίδιο πνεύμα και η Νομαρχιακή Επιτροπή δυτικής Αττικής:

Με τεράστια θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο χαμό του συμπολίτη μας Ανδριανού Μιχάλαρου, μετά από 49 ημέρες παλικαρίσιας μάχης στην ΜΕΘ, κόντρα στον φονικό ιό και τις συνέπειές του.

Ο Ανδριανός, που όλοι γνωρίζαμε στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής, υπήρξε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του έντιμος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης και διακρίθηκε για το ήθος του και την προσφορά του, ως Αντινομάρχης δυτικής Αττικής, ως στέλεχος και υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος μας, ως επαγγελματίας και φυσικά ως Πρόεδρος του Β.Ε.Π. μέχρι και σήμερα.

Ήταν πάντα εκεί για την οικογένειά του, τους συμπολίτες του, τους συναδέλφους του, εμάς τους συντρόφους του.

Προσέφερε απλόχερα τις γνώσεις του και τις προτάσεις του για το αύριο της εργασίας, του επιχειρείν, της παράταξής μας και εν τέλει της Πατρίδας μας.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια με την διαβεβαίωση μας ότι η θύμηση του θα αποτελεί «φάρο» για τους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε στο μέλλον για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για το δημοκρατικό αύριο της δυτικής Αττικής και της Ελλάδος.

Για τη Ν.Ε. Δυτικής Αττικής

Ο Γραμματέας
Άγγελος Λιόσης
Τα Μέλη

Παρόμοια άρθρα

Back to top button