Λ. Κοσμόπουλος, Σπ. Κορώσης και Γ. Ρήγα θα δώσουν το 50% του μισθού τους

Λευτέρης Κοσμόπουλος, Σπύρος Κορώσης και Γιάννα Ρήγα ανακοίνωσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook πως προτίθενται να δώσουν το 50% της αντιμισθίας των θέσεών τους ως Αντιπεριφερειάρχης, Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ηρόδωρος αντίστοιχα, για 2 μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:

Λευτέρης Κοσμόπουλος: Στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές της ΝΔ, υπουργούς  και υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού, ανταποκρίθηκε τόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Κοσμόπουλος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει το «50% του μισθού του για όσο χρειαστεί» όντας το ελάχιστο που μπορεί να κάνει «..για την ενίσχυση αυτού του αγώνα».

Δείτε την ανάρτηση του:

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Σπύρος Κορώσης και Γιάννα Ρήγα που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook πως θα καταθέσουν το 50% της αντιμισθίας τους για 2 μήνες.

Σπύρος Κορώσης: Συναισθανόμενος τη ζοφερή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, αποφάσισα να καταθέσω το 50% της αποζημίωσης του Αντιδημάρχου για τους επόμενους 2 μήνες στο ταμείο που έχει συσταθεί ως ελάχιστη συνεισφορά στη μάχη κατά του Κορονοϊού. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ως απλή συμμετοχή, σ’ αυτή τη μάχη.

Γιάννα Ρήγα: Εκτιμώντας τη δύσκολη κοινωνική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτό το διάστημα, με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού καταθέτω και εγώ το 50% της αντιμισθίας της Προέδρου του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων των επόμενων δυο μηνών στον ειδικό λογαριασμό αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοιου.
Καλή δύναμη σε όλους!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button