Συλλυπητήρια μηνύματα Γ. Τσίπρα, Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ δυτικής Αττικής και ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων για την απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου

Εξάρουν τη δημοκρατικότητα, την αγωνιστικότητά του και την κοινωνική του προσφορά

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής δυτικής Αττικής Γιώργος Τσίπρας για την απώλεια του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά και συμπολίτη μας κ. Ανδριανού Μιχάλαρου.

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος έφυγε σήμερα από τη ζωή, νικημένος από την πανδημία. Ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά. Άνθρωπος δημοκρατικός, σεμνός και ευφυής, νοιαζόταν για αυτό που έκανε και πίστευε αυτά που έλεγε, νοιαζόταν για αυτούς που εκπροσωπούσε.

Από όλους τους αξιόλογους ανθρώπους, επώνυμους και μη, που είχα την τύχη να γνωρίσω στη δυτική Αττική στον ενάμισι χρόνο που είμαι βουλευτής, ο Ανδριανός ήταν από αυτούς που ξεχώριζαν. Ξεχώριζε για το ήθος και την ευγένειά του, για το καλαμπούρι και το πνεύμα του. Ξεχώριζε για πολλά. Ήταν άνθρωπος με καθαρό πρόσωπο. Ήταν άνθρωπος. Ο θάνατός του είναι απώλεια για τον Πειραιά και τη δυτική Αττική.

Θλίβομαι, κι ας μην τον είχα συναντήσει πολλές φορές. Εκφράζω τα πιο βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους.

Στο ίδιο πνεύμα και το συλλυπητήριο μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυτικής Αττικής:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο αγαπητός πρόεδρος του Βιομηχανικού́ Επιμελητήριου Πειραιά́ και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων δυτικής Αττικής, Ανδριανός Μιχάλαρος, κατέληξε μετά από́ πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, χτυπημένος από́ τον κορoνοϊό.

Ένας νέος άνθρωπος με σημαντική́ διαδρομή́ στον προοδευτικό χώρο και κοινωνική προσφορά, δεν βρίσκεται πια κοντά́ μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή́ μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής

Για την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη και φίλου Ανδριανού Μιχάλαρου, κάνει λόγο και το συλλυπηρήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων:

Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά θλίψη έναν εξαίρετο συμπολίτη μας, έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, οικογενειάρχη, πολιτικό και κοινωνικό αγωνιστή. Τον Ανδριανό Μιχάλαρο.

Ο Ανδριανός, με τους αγώνες του στα κοινά του τόπου, τίμησε τα αξιώματα που υπηρέτησε με ζήλο και ήθος (Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντινομάρχης, Πρόεδρος του ΒΕΠ), αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη κοινωνικής προσφοράς.

Άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη, προσηνής, πρόθυμος να προσφέρει στους συμπολίτες του, αγωνιστικός, με πρωτοπόρες ιδέες, με δημοκρατικές και προοδευτικές αρχές, συμπαραστάτης πολιτών και επιχειρήσεων, υπόδειγμα ενεργού πολίτη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη για την ανθρωπιά του, την ευγένειά του και την προσφορά του στα κοινά του τόπου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button