Ισόπαλος 0-0 ο Βύζας με τον Απόλλωνα Πάργας

Ο Απόλλωνας Πάργας υποδέχθηκε τον Βύζα Μεγάρων για την 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής σε ένα παιχνίδι που τελικά δεν ανέδειξε νικητή, αφού τελείωσε ισόπαλο στο 0-0.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος μεταξύ τον δυο ομάδων, με τους γηπεδούχους να έχουν μια σχετική υπεροχή στις φάσεις χωρίς όμως να γίνουν ουσιαστικά επικίνδυνοι και να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Βύζα. Αντιθέτως, ο Βύζας πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 76ο λεπτό με τον Ντούνη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και την μπάλα τελικώς να μην του «κάνει το χατήρι» και να καταλήγει στο δοκάρι του Κωσταντάκου.

Έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν αποκομίζοντας η καθεμιά από ένα βαθμό, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν αήττητοι. Η δε ομάδα της Πάργας κέρδισε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε τον αγώνα ξανά:

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μιχαλάς – Σάτκλιφ (Κέρκυρας)

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Πάκος, Μπέλλος Χ., Μπέλλος Α., Γεωργάκης, Ντόκος (Σιδέρης), Παπαρούνας, Κωσταμένας.

Βύζας Μεγάρων (Καλύκας): Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Mύρκος, Σαχόλι, Καραγιάννης, Κωνσταντίνου, Στρατιδάκης, Μπουντόπουλος, Ντούνης, Φυσαράκης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button