Άτταλος Νέας Περάμου – Βύζας Μεγάρων 2-1 με ανατροπή στις καθυστερήσεις

Με μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις (στο 91′ και στο 97′) ο Άτταλος κέρδισε 2-1 τον Βύζα στην Νέα Πέραμο, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αρ. Βάτσιο.

Πιο αναλυτικά, ο Άτταλος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ ο Βύζας προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκιζγκιζιάν, που επιχείρησε σέντρα-σουτ και κρέμασε τον Νικολάου.

Στην επανάληψη ο Βύζας έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκιζγκιζιάν και τον Καραγιάννη, ενώ ο Άτταλος ήταν πιο απειλητικός με τον Ξενάκη να κρατάει το μηδέν για την εστία του.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε δύο φάουλ στην ομάδα του Άτταλου στο 91ο λεπτό και στο 97ο λεπτό, τα οποία μετέτρεψε σε γκολ, η χρυσή αλλαγή Γκελάι.

Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του Βύζα ήταν αγανακτισμένοι με τις αποφάσεις του διαιτητή, κυρίως για τον καταλογισμό των φάουλ και τη μεγάλη διάρκεια των καθυστερήσεων, ενώ η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση.

Άτταλος: Νικολάου, Τζαφεράκος, Ομάρ, Ασλανίδης, Βάσης, Στρατουδάκης, Κουρούντι, Βουλωμένος (46’ Γκελάι), Μπαγδάτογλο υ(64’ Μουράτι), Χωραβάτης (73’ Πιπέρης).

Βύζας: Ξενάκης, Γκιζγκιζιάν, Αντύπας (86’ Μίσκας), Κουφής (70’ Δρίτσας), Μπουρνάζος, Γκάτσιος, Λάλας, Καραγιάννης, Παρθενόπουλος, Φουντουκίδης, Ξένος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button