Μεγαρικός – Αίας Παραλίας 8-0

Έβρεξε γκολ στο παιχνίδι του Μεγαρικού με τον Αίαντα Παραλίας, στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Περάμου την Κυριακή 27/10/2019. Από το πρώτο κιόλας λεπτό προηγήθηκε ο Μεγαρικός, με γκολ του Σάκοβ
(1’) και έτσι ξεκίνησε στραβά για τους φιλοξενούμενους το παιχνίδι. Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να ρίξει την ψυχολογία της ομάδας του Αίαντα και έτσι πήρε την κατιούσα με το δεύτερο γκολ του Στέφα στο 16’. Χωρίς μεγάλη αντίσταση τρία λεπτά αργότερα στο 19’ λεπτό έγινε το 3-0 με γκολ του Σερταρίδη, για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Κουφή
στο 36’ και να πάνε στα αποδυτήρια οι ομάδες με σκορ 4-0 υπέρ του Μεγαρικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανώς απογοητευμένος και κουρασμένος ο Αίας, συνέχισε να μάχεται, μάταια όμως και στο 53’ με γκολ του Στεφανίδη γίνεται το 5-0. Στα επόμενα εννέα λεπτά ο Σερταρίδης πραγματικά καταιγιστικός ‘’εξολόθρευσε’’ τον Αίαντα με τρία γκολ στο 58’, 62’ και 64’ όπου διαμορφώθηκε και το τελικό 8-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεγαρικός είχε τρία δοκάρια και τρία γκολ του ακυρώθηκαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μεγαρικός: Ανδρέου, Κουτσουμπής, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης , Βασιλειάδης, Σακόβ(80’ Καριώρης), Στέφας(74’ Άλκος), Στεφανίδης(69’ Γεωργακής), Κουφής, Σερταρίδης(84’ Πετρόπουλος).
Αίας Παραλίας: Παπαδόπουλος, Χασανάρι, Λιανάι, Ντερβισάι(31’ Σουμπασί), Αξυπόλητος, Γιώτης Ι., Κάρολι, Λίκα(17’ Ζίκα), Γιώτης Γ.(69’ Μπραχίμι), Γιώτης Α., Αγγελόπουλος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button