Ι. Μαρινάκης: Δηλώνω παρών και συνεχίζω υπερασπιζόμενος το έργο μου

Με τους συνυποψηφίους του, μέλη του δημοτικού συνδυασμού Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης την Πέμπτη 5 Ιουνίου, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος της 25/5/2014 το οποίο δεν ήταν αυτό το οποίο ανέμεναν.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει μια πρώτη ψύχραιμη αποτίμηση της εκλογικής ήττας και να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον.

Το αρχικό και εύλογο μούδιασμα φαίνεται ότι έχει δώσει πλέον την θέση του σε μια ψύχραιμη στάση και η ομόφωνη απόφαση η οποία ελήφθη κατά την συνεδρίαση είναι ότι ο συνδυασμός είναι μάχιμος και συνεχίζει, με σκοπό να διεκδικηθεί και πάλι ο Δήμος Μεγαρέων στις εκλογές του 2019.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο κ. Μαρινάκης ανέφερε:

«Συνεχίζουμε κανονικά και θα υπερασπιστούμε το έργο μας το οποίο είναι εδώ, να φανεί και να αναγνωρισθεί. Θα διεκδικήσω την επανεκλογή μου ώστε να ολοκληρώσω το έργο το οποίο ξεκινήσαμε. Στην συνάντησή μας, η παρουσία των μελών της ομάδας μας υπήρξε συμπαγής και αρραγής».

Αποφασίστηκε επίσης ότι ο συνδυασμός Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα θα διαθέτει δικό του χώρο στέγασης και η άσκηση της αντιπολίτευσης θα γίνεται με οργανωμένο τρόπο.

Με νόημα ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός του δεν θα απαιτήσει χώρο στέγασης της αντιπολίτευσης μέσα στο δημαρχείο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button