Μαζί με Όραμα: Με ξεκάθαρες θέσεις στηρίζουμε την συλλογική απόφαση των κατοίκων της Κινέτας

Με ξεκάθαρες θέσεις στηρίζουμε την συλλογική απόφαση των κατοίκων της Κινέτας

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες της περιοχής και μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τις πλημμύρες που υπέστησαν, κάτοικοι της Κινέτας προχώρησαν σε συγκρότηση ανεξάρτητου συνδυασμού για την τοπική κοινότητα της Κινέτας.

Στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της πρωτοβουλίας της «Ενωμένης Κινέτας», αποστείλαμε την παρακάτω επιστολή κάνοντας σαφή την στήριξή μας, του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» με υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων τον Κλεάνθη Βαρελά.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής προς την «Ενωμένη Κινέτα»:

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» χαιρετίζει την απόφαση σας να δημιουργήσετε αυτόνομο και ανεξάρτητο συνδυασμό για την τοπική κοινότητα της Κινέτας. Το γεγονός ότι η περιοχή σας επισημοποιήθηκε ως κοινότητα δεν μπορεί να εορταστεί όπως του αρμόζει. Και αυτό γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν η χειρότερη που γνωρίσατε ως κάτοικοι και ιδιοκτήτες. Οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες έχουν αφήσει ακόμα το στίγμα τους και ο κανονικός ρυθμός θα αργήσει να επανέλθει.

Η απόφαση σας να δημιουργήσετε τον ανεξάρτητο συνδυασμό που σήμερα ανακοινώνετε, είναι εμφανές ότι πάρθηκε λόγω της εγκατάλειψης και της απαξίωσης των προβλημάτων σας από τη σημερινή δημοτική αρχή. Δυστυχώς για εσάς βρήκατε πολλές πόρτες κλειστές και αυτό ήταν που πραγματικά σας ενόχλησε και σας ενοχλεί. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την έπαρση των διοικούντων, έχουμε ένα μείγμα που αποτέλεσε τροχοπέδη στην επίλυση των ατομικών και συλλογικών σας προβλημάτων.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με όραμα» διεκδικεί τη διοίκηση του δήμου Μεγαρέων για να χτίσει με γερά θεμέλια ένα καλύτερο μέλλον βλέποντας ρεαλιστικά το τι υπάρχει σήμερα απέναντι μας ως εμπόδιο. Με τη στήριξη όλης της κοινωνίας και με ομαδική εργασία θα τα καταφέρουμε.

Μέσα στο ψηφοδέλτιο μας για το δημοτικό συμβούλιο συμπεριλαμβάνουμε υποψήφιους, δημότες της Κινέτας, εφόσον εκλεγούν θα εκπροσωπούν όλους εσάς. Αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση, αλλά γεγονός καθώς μέσα στα ήδη είκοσι δύο ανακοινωμένα στον Τύπο ονόματα υποψηφίων συμβούλων ήδη περιλαμβάνεται η αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων Κινέτας κ. Μαργαρίτα Πρίφτη.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», θα είμαι δίπλα στην προσπάθεια σας με όλες μου τις δυνάμεις και θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε θέση όπως έχω πράξει έως τώρα.

Με τιμή,

Κλεάνθης Βαρελάς

Επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»

Υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button