Ένωση Ν. Περάμου – Μεγάρων: Άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών & Β’ ΕΣΚΑΝΑ για τους Παίδες

Στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ ανέβηκε η αντρική ομάδα της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων, έπειτα από μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά που την ανέδειξε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Την άνοδο γνώρισαν και οι Παίδες της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων, οι οποίοι από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της ομάδας:

Αντρικό

Η ομάδα μας και όλη η πόλη της Νέας Περάμου πανηγυρίζουμε την άνοδο της ανδρικής μας ομάδας στην Α΄ κατηγορία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το μπάσκετ και όλη την κοινωνία ελέω κορωνοϊού η αγαπημένη μας ομάδα κατάφερε να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και τελικά να ανέλθει κατηγορία.  Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο μας που επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από τέσσερα χρόνια. Μία δίκαιη άνοδος που κερδήθηκε μέσα στα παρκέ όπου αποδείξαμε ότι διαθέταμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κάτι το οποίο πιστωθήκαμε με την πολυπόθητη άνοδο.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συντελεστές, ξεκινώντας από τους αθλητές που ίδρωσαν την φανέλα, τον προπονητή μας coach Βασίλη Μαρίνο και όλο το staff που στάθηκε δίπλα του όλη την σεζόν, τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Ασημόπουλο, τον Έφορο Παύλο Καπέτση, τον Team Manager Νάσο Καρανίκα , τον γιατρό Τζώρτζη Σκιαδόπουλο , την Διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα και φυσικά τον θαυμάσιο κόσμο μας που γέμιζε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και έδινε τον παλμό σε κάθε αναμέτρηση!

Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν το υπέροχο κλίμα στις τάξεις της ομάδας το οποίο δεν διαταράχθηκε ουδεμία στιγμή. Αυτή είναι και η αφετηρία μας για τη νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας στα σαλόνια της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Τολμάμε και συνεχίζουμε δυναμικά!!


Παίδες

Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή του συλλόγου μας που αποδεικνύει ότι, όταν υπάρχει όραμα, στόχος και ουσιαστική δουλειά στις υποδομές έρχονται και οι επιτυχίες. Τα παιδιά αυτά είναι μία μεγάλη παρέα μέσα και έξω από το γήπεδο και βρίσκονται στην ομάδα επί πάρα πολλά χρονιά και δουλεύουν σκληρά όλα μαζί.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους χωρίς ήττα (20-0) και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Αυτό που κάνει διαφορετική αυτή την τεράστια επιτυχία είναι ότι αγωνίστηκαν συνολικά 20 παιδιά της πόλης μας , τριών ηλικιών (2004, 2005, 2006) κάτι μοναδικό , κάτι που δεν συναντά κανείς σε καμία άλλη ομάδα. Δεν πρόκειται μόνο για μία φουρνιά, δεν πρόκειται μόνο για μία γενιά, πρόκειται για σκληρή και επίμονη δουλειά επί πολλά χρόνια. Και ήρθε η δικαίωση για όλους, πρώτα για τους ίδιους τους αθλητές αλλά και για τους γονείς τους που στέκονται δίπλα τους και τα υποστηρίζουν!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και πραγματικά το μέλλον τους ανήκει!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button