Επιστολή του υπ δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Νικολάου

Φίλαθλοι την τελευταία ημέρα για το κλείσιμο υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο φίλος μου και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μπερδελής μου έκανε πρόταση να μπω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και να τον βοηθήσω. Αποδέχτηκα την πρόταση του γιατί τον θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος (όχι γιατί είναι φίλος μου) γνώστης των προβλημάτων της πόλης μας.

 

Φίλαθλοι όσοι από εσάς ψηφίζετε τον συνδυασμό βάλτε μου έναν σταυρό. Όσοι ψηφίζετε τους άλλους συνδυασμούς βάλτε έναν σταυρό σε όποιον θεωρείτε ότι είναι κοντά στην ομάδα μας, τον Βύζα. Γιατί το λέω αυτό; Έτσι όπως έχουν τα πράγματα και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αν τελικά επικυρωθεί οριστικά η βαθμολογία και η ομάδα δεν μείνει στην Β’ εθνική τότε πρέπει πάση θυσία η ομάδα να ξεκινήσει στην Γ’ εθνική.

 

Θα είναι καταστροφή η ομάδα να πάει στο τοπικό, θα διαλυθεί, και δεν θα ανέβει ούτε σε 20 χρόνια. Το βάρος μοιραία θα πέσει στην επόμενη δημοτική αρχή. Θα πρέπει ο επόμενος δήμαρχος να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Όπως και το 2004 ο πρώην δήμαρχος Χρυσόστομος Σύρκος βοήθησε την τελευταία ημέρα και ξεκίνησε η ομάδα και δεν διαλύθηκε και τον Δεκέμβριο έφερε τον κ. Τραγκουμανίδη και πήρε την ομάδα.

 

Θα πουν μερικοί γιατί ο δήμος να δώσει χρήματα και να βρει χορηγούς για την ομάδα; Τους απαντάω ότι τα τελευταία 2 χρόνια ο δήμος έδωσε χρήματα και μέσω δημαρχίας και μέσω χορηγών στην ομάδα βόλευ της Νέας Περάμου και στις δύο ομάδες μπάσκετ πάνω από 200.000 ευρώ.

 

Τώρα αν η ομάδα του Βύζα ξεκινήσει στην Γ’ Εθνική που είναι ερασιτεχνική αυτήν την χρονιά πρέπει να έχει προτεραιότητα ο Βύζας με ιστορία 90 χρόνων και στην πορεία είναι εύκολο όταν η ομάδα είναι στην Γ’ Εθνική να βρεθεί πάλι κάποιος ο οποίος θα έχει την οικονομική άνεση να πάρει την ομάδα και να την πάει στην Β’ Εθνική χωρίς χρέη.

 

Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε φωνή μέσα στο καινούργιο δημοτικό συμβούλιο.

 

(Για ενημέρωση των φιλάθλων στην Γ’ Εθνική τον ερασιτέχνη που αυτόματα η ομάδα πάει σε αυτόν τα μόνα χρέη που θα έχει η ομάδα θα είναι μόνο από τις προσφυγές των παικτών).

 

Νικολάου Λεωνίδας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button