Γιάννης Γκίνης: «Απαντώ στο νέο λιβελογράφημα του Γ. Κουμπέτσου»

Η απάντηση του Γιάννη Γκίνη προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα» κ. Γιώργο Κουμπέτσο, όπως απεστάλη από τον κ. Γκίνη, έχει ως εξής:

«Αυτές τις Άγιες μέρες, εν μέσω πανδημίας πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη, η ομόνοια, η αλληλεγγύη και η καλοσύνη.

Ο κ. Κουμπέτσος επιμένει και συνεχίζει στο λάθος δρόμο και βρίζοντας δείχνει το ήθος και το χαρακτήρα του. Αυτός είναι. Θέλει πόλεμο και θα τον έχει. Θα τα πούμε μετά τις γιορτές.

«Όταν σε βρίσει ένα νήπιο, παίρνεις τις βρισιές σαν αφορμή για γέλιο. Όταν όμως κάποιος από μανία έχει χάσει τον έλεγχο του νού του και λέει λόγια υβριστικά να τον θεωρείς ελεεινό μάλλον, παρά άξιο μίσους». Αυτά τα λόγια δεν τα λέω εγώ τα έχει πει ο Άγιος Βασίλειος. Ελπίζω να μην τα βάλει και με αυτόν ο κ. Κουμπέτσος!!!

Το τραγούδι «ο Γιώργος είναι πονηρός» είναι γνωστό κι όπως λέει ο ΛΥΣΙΑΣ, «πονηρός είναι κάθε αχάριστος άνθρωπος».

Κι όπως έχει πει ο αείμνηστος ηθοποιός Θανάσης Βέγγος «Λυπάμαι τους ανθρώπους, που ενώ μπήκαν στην καρδιά μου, ξεφτιλίστηκαν στα μάτια μου».

Είμαι σε ηλικία που βαριέμαι να καυγαδίζω, να τσακώνομαι και να χαλιέμαι.Ομως μάχομαι κι η ζωή είναι μία πάλη. Οχι παιδική χαρά. Είναι κάποια άτομα (δεν αναφέρομαι σε σένα κ. Κουμπέτσο) που σε μισούν, όχι γιατί τους έκανες κάποιο κακό αλλά γιατί έκανες κάτι καλύτερο από αυτούς.

Και θα τελειώσω αυτή τη σύντομη απάντησή μου σήμερα με κάτι που σε αφορά αλλά και πάλι δεν το έχω πεί εγώ, το έχει πεί ο μέγας ΠΛΑΤΩΝ (ελπίζω να έχεις ακούσει κάτι γι αυτόν): «Η ανάγκη σου να ταπεινώσεις και να ντροπιάσεις έναν άλλον άνθρωπο είναι αντανάκλαση του εαυτού σου!» Κατά τ’ άλλα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button