Ρύθμιση και εξόφληση χρεών προς τους δήμους σε 100 δόσεις με απαλλαγή από τις προσαυξήσεις

Για νέα ευκαιρία ρύθμισης και εξόφλησης χρεών προς τους δήμους σε 100 δόσεις με απαλλαγή από τις προσαυξήσεις, ενημερώνει το δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου Μεγαρέων:

Εξόφληση χρεών όλων των φυσικών προσώπων και όλων των επιχειρήσεων προς τους Δήμους και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, έως και σε 100 μηνιαίες δόσεις, προβλέπει ρύθμιση, που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, αυτήν την εβδομάδα.

Με τη ρύθμιση αυτή διευκολύνονται χιλιάδες πολίτες, επαγγελματίες κι επιχειρήσεις να διευθετήσουν τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς το Δήμο Μεγαρέων.

Όσοι έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας, μπορούν να αξιοποιήσουν τη ρύθμιση και να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσα σε διάστημα 100 μηνών.

Ο Νόμος αυτός καλύπτει όλη την περίοδο της Υγειονομικής κρίσης, ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου του 2020, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιούργησε η πανδημία.

Όσοι επιθυμούν λοιπόν ας σπεύσουν να επωφεληθούν από αυτή την ευεργετική ρύθμιση στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου.

Πληροφορίες καθημερινώς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: Μέγαρα: 22960 81513 και Νέα Πέραμος: 22960 35911 – 13

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button