Γ. Στρατούρης: «Νοσηρές πολιτικές με καθεστωτικές πρακτικές – Το πολιτικό απόστημα πρέπει να σπάσει»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μεγαρέων Γεωργίου Στρατούρη.

Ένας απ τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης που τίμησε και τιμά την θέση του και την ιδιότητα του στο δημοτικό συμβούλιο έως και σήμερα είναι ο κ Δημήτριος Γεωργακής. Με λόγο, με επιχειρήματα, με γνώση, με σεβασμό, ήθος και ανιδιοτέλεια εργάζεται και εκτελεί τα καθήκοντα του δίχως ποτέ να κλείνει το μάτι στην διοίκηση Σταμούλη για να εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα όπως εξόφθαλμα κάνουν άλλοι.

Αυτή του η ελεύθερη και αδέσμευτη στάση εκτιμώ πως είναι και ο κύριος λόγος που κατά καιρούς δέχεται προσωπικές επιθέσεις με αποκορύφωμα την Κυριακή 10-11-2022 όταν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται πως δέχθηκε μια αχαρακτήριστη επίθεση άκρως προσβλητική για την τιμή και την υπόληψη του.

Ενώ έθετε ερωτήματα προς το προεδρείο και το σώμα , συνάδελφος με ανοιχτό μικρόφωνο καταγράφεται να λέει μεγαλόφωνα ….” ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ” (το οποίο μπορείτε να ακούσετε προς επιβεβαίωση στο megara tv απο το 35ο εως το 37ο λεπτό της συνεδριάσεως). Δεν θα ασχοληθώ με το ποιος το είπε και γιατί. Έχω χρέος να ασχοληθώ όμως με τα όργανα που θεσμικά έχουν τον ρόλο και την υποχρέωση να επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη.

Αυτοστιγμής θα έπρεπε ο πρόεδρος του Συμβουλίου να διακόψει την συνεδρίαση και να ζητήσει εξηγήσεις για τα λεχθέντα ώστε εαν απαιτείται να προστατέψει την προσωπικότητα του ατόμου και να εφαρμόσει τον κανονισμό.
ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !
Επέτρεψε τον διαφαινόμενο τραμπουκισμό και την ύβρη σε δημόσια συνεδρίαση εις βάρος ενός πολιτικού τους αντιπάλου…

Εκδήλωσε ως διοίκηση τις καθεστωτικές της πρακτικές με τις οποίες ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ …
Φτηνές δικαιολογίες δεν είδε και δεν άκουσε κανένας της διοίκησης …δεν έχουν καμμιά τύχη καθώς έχει αποδειχθεί πως έχουν πάντα ενημέρωση και απο μέσα και απο έξω.
Και φυσικά τα παραπάνω είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των υπόγειων πολιτικών διαδρομών και συμφωνιών που όμως ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ.

Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του ρόλου που έπαιξαν ορισμένοι ως δήθεν ΗΠΙΑ αντιπολίτευση ώστε το ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ να παρουσιάζεται απ την διοίκηση ΩΣ ΑΚΡΑΙΟ
Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της καθεστωτικής συμπεριφοράς με την οποία μας ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ και έκλειναν τα μικρόφωνα με τις πιο ανυπόστατες αιτιολογίες ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπουν την φαινόμενη ΕΞΥΒΡΙΣΗ .
Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
Δ Ε Ν Μ Α Σ Α Ξ Ι Ζ Ο Υ Ν Τ Ε Τ Ο Ι Ε Σ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Ε Ι Σ

Τέλος δεν επιθυμώ να υπεισέλθω στα εσωτερικά άλλου συνδυασμού και δεν θα το κάνω, όμως αναμένω να δω εάν θα υπάρξουν ενέργειες καθώς κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ….. Ή ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΥΤΑ….. ΕΙΔΙΚΆ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Η στάση η θέση και η επίσημη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των ΔΗΜΟΤΩΝ είναι χρέος έναντι του ατόμου, του άξιου συναδέλφου που φαίνεται να καθυβρίζεται σε δημόσια θέα.

Γεώργιος Στρατούρης
Δημοτικός Σύμβουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button